انواع بسیاری از روابط ملاطفت آمیز وجود دارد: عشق والدین به فرزندان ، محبت و عطوفتی که دوستان خوب نیست به یکدیگر دارند و عشق رمانتیک. عشق رمانتیک توجه زیادی را از سوی جامعه به طور اعم ، و از سوی پژوهشگران بطور اخص به خود جلب کرده سات.

تجربه‌های رایج و مشترک در عشق

ز.روبین یکی از نخستین روان شناسانی که به بررسی عشق پرداخته‌اند، از 200 دانشجو خواست با پاسخ دادن به جملات یک پرسشنامه گسترده تجربه خود را توصیف کنند. او دریات که تجربه عشق ظاهرا در بردارنده چهار ویژگی اصلی است.


  • افراد عاشق خود را نیازمند یکدیگر می‌دانند. در هنگام تنهایی ، نخستین فکری که به ذهن آنها خطور می‌کند یافتن طرف مقابل است.
  • آنها علاقه مندی و دغدغه خاطر را تجربه می‌کنند، یعنی میل به انجام کاری برای یکدیگر.
  • آنها احساس اعتماد می‌کنند. آنها معتقدند که می‌توانند با امنیت مطالب خود را به یکدیگر بگویند.
  • این اعتماد ظاهرا بخوبی ایجاد شده است، چرا که افراد عاشق تحمل خطاهای طرف مقابل دارند.

افراد عاشق این ویژگیها را در عمل نشان می‌دهند. روبین دریافت کسانی که خود را عاشق توصیف می‌کنند، نسبت به سایر زوجهای زمان بیشتری به چشمان یکدیگر نگاه می‌کنند. سوونسون گزارش کرد که افراد عاشق، عشق خود را این گونه نشان می‌دهند:


  • ابراز محبت کلامی و جسمانی.
  • تبادل پاداش و انجام کارهایی برای یکدیگر.
  • حمایت عاطفی و اخلاقی از یکدیگر.
  • صبور و شکیبا بودن نسبت به رفتارهای کمتر خوشایند طرف مقابل.

موار متفاوت تجربه عشق

اشتباه است اگر چنین فکر کنیم که همه انسانها عشق را به یک شیوه می‌کنند. برخی عشق را به عنوان پدیده‌ای سریعا متغیر و پر راز و رمز و عده‌ای دیگر نیز آنرا به عنوان چیزی ظریف و عقلاین تجربه می‌کنند. افرادی که معتقدند اختیار سرنوشتشان در دست خودشان است، کمتر احتمال می‌رود که خودشان را به عنوان کسی در نظر بگیرید که "به دام" عشق افتاده است و یا آن که عشق را به مشابه چیزی متغییر و پر راز و رمز ببینند. در این میان تفاوتهای جنسیتی نیز وجود دارد.

محققین گزارش کردند که مردان ساده‌تر از زنان ، عاشق می‌شوند و زنها ساده‌تر از مردان فارغ. بر اساس این تحقیق مردان در مقایسه با زنان در مقیاسهای عشق احساساتی نمره بالایی می‌آورند و زنان در جفت گزینی خود بیشتر از مردان احتیاط به خرج می‌دهند. علاوه بر این ، تفاوتهای فرهنگی نیز در مورد مفهوم عشق وجود دارد. با اینکه آمریکاییها علاقه مندی و دغدغه خاطر را بخش بسیار با اهمیتی از عشق محسوب می‌کنند اما مردمان سایر کشورها اهمیت کمتری برای آن قایل‌اند.

انواع عشق

به نظر جی. ا.لی یونانیها بین سنخهای مختلف عشق فرق قائل بوده‌اند، به نظر آنها چندین نوع عشق وجود دارد:


  • عشق شهوانی: بر اساس جاذبه جسمانی بوده و ویژگی آن اشتیاق شدید به خود فاش سازی سریع و صمیمیت جنسی است.
  • عشق دوستانه: به آهستگی و در اثر دوستیهای قلبی ایجاد می‌شود.
  • عشق بازیگر و دمدمی: ویژگی افرادی است که می‌توانند به سادگی از یک رابطه به سراغ رابطه‌ای دیگر بروند، یا همزمان و بیش از یک رابطه وارد شوند.
  • خود باختگی: نوعی عشق خود باخته ، ایثارگر ، عمقا دلسوزانه است
دسته ها :
پنج شنبه شانزدهم 2 1389

یک دختر در حمام ساعت ؟ بعد از ظهر

 


1ـ لباساشو رو درمیاره رنگ روشن ها رو تو یک سبد و تیره ها رو تو یکی دیگه میگذاره


2ـ در حموم رو از تو قفل میکنه جلوی آیینه می ایسته شکمش رو که تمام مدت داده بود تو میده بیرون و شروع میکنه به غر غر و ایراد گرفتن از نقطه نقطه بدنش

 

یک دختر در حمام ساعت ؟ بعد از ظهر

 


1ـ لباساشو رو درمیاره رنگ روشن ها رو تو یک سبد و تیره ها رو تو یکی دیگه میگذاره


2ـ در حموم رو از تو قفل میکنه جلوی آیینه می ایسته شکمش رو که تمام مدت داده بود تو میده بیرون و شروع میکنه به غر غر و ایراد گرفتن از نقطه نقطه بدنش


3ـ در کمد رو باز میکنه انواع شامپو و صابون معطر مخصوص پوست صورت؟مو؟ بدن؟ کف پا و … رو بیرون میاره و می چینه رو لبه وان


4ـ موهاش رو با شامپوی نارگیلی تقویت کننده؟ پرپشت کننده؟ براق کننده و…میشوره و هفده دقیقه ماساژ میده


5ـ یکبار دیگه با همون شامپو موهاشو میشوره


6ـ نرم کننده معطر پرتقالی رو به موهاش میماله تا ؟؟ میشماره


7ـ سی و پنج دقیقه زیر دوش می مونه.خوب آخه باید خیالش راحت بشه که تمام مواد شیمیایی از موهاش پاک شده. وگرنه بعد از حموم موها وز میکنه


8ـ خمیر ریش داداشی رو کش میره و شیش کیلو خالی میکنه رو ساق پا و دست و پشت لب. بعد یه تیغ بر میداره و یا علی. آی


9ـ موهاش رو حسابی می چلونه حوله رو مثل عمامه می پیچه دور سرش. تو آیینه خودشو ورانداز میکنه. از اینکه در اثر کشش حوله چشم و ابروش کشیده شده احساس خوشگلی می کنه و یه ماچ گنده واسه عکس خودش تو آیینه میفرسته


10ـ خوشحالیش زیاد دوام نمیاره. چون یه جوش سرسیاه بی اجازه نوک دماغش سبز شده


11ـ تمام نقاط بدنش رو معاینه میکنه و با ناخن و موچین میره به جنگ جوشها و موهای زائد بی تربیت


12ـ حوله ش رو می پوشه و میره به اتاقش.تمام بدنش رو با لوسیون چرب میکنه


13- چهل بار لباس می پوشه و در میاره تا انتخاب کنه


14ـ 90 دقیقه پشت میز توالت می شینه و آرایش میکنه

 

 

 

یک پسر در حمام

 

1ـ همون طور که رو تخت نشسته  لباساشو میکنه. هر کدوم رو پرت میکنه یه گوشه اتاق


2ـ نیم وجب حوله رو میگیره دور باسنش و میره به سمت حموم


3ـ می ایسته جلوی آیینه. شکمش رو میده تو. بازو میگیره. فیگور چپ؟ فیگور راست؟ نیم ساعت قربون صدقه خودش میره؟ (این قدوبالا رو ببین چه کرده .لای لای لالای لای)مامانش هم از تو آشپزخونه تایید میکنه


4ـ زیر بغلش رو بو میکنه و رنگ چهره ش بر میگرده. سبز؟ آبی؟ بنفش


5ـ در کمد شامپو ها رو باز نمیکنه چون اصلا توش چیزی نداره


6ـ با قالب صابون سبزش زیر بغلهاشو کف مالی میکنه. یه عالمه مو می چسبه به صابون


7ـ با همون صابون صورت و مو و بدنش رو هم میشوره


8ـ نرم کننده مو؟؟؟ برو بابا


9ـ دو دقیقه بعد دوباره میزنه زیر

خنده؟ آخه این دفعه بوش رسیده به دماغش
10ـ از زیر دوش میاد بیرون و یکهو می بینه یادش رفته بوده در حموم رو ببنده. و همه فرش و کف خونه خیس شده.( بی خیال…مامان خشک میکنه)
11ـ حوله فسقلیش رو می پیچه دور باسنش و همون طور خیس خیس میره تو اتاق
13ـ حوله خیس رو پرت میکنه رو تخت و ؟ دقیقه ای لب
اس می پوشه ساعت5 بعد از ظهر
دسته ها :
پنج شنبه شانزدهم 2 1389
خواب مصنوعی (حالت هیپنوز)

خواب هیپنوز بوسیله هیپنوتیزم ایجاد می‌شود و در حالتی است که ذهن نقاد و پرخاشگر به کنار گذاشته شده و در این شرایط افکار و تلقینات لازم به سوژه داده می‌شود. یعنی آگاهی محدود شده سوژه به کمک هیپنوتیزم کننده اظهار می‌شود.

حالات جسمانی سوژه

در حالت هیپنوز قبل از همه چشم تحت تاثیر قرار می‌گیرد. پس تمام عضلات شکل بی‌حال شده و موج سستی و بی‌حالی تمام وجود سوژه را فرا می‌گیرد. این سستی گاهی به حدی است که بازوها مانند سرب سنگین می‌شوند و وقتی آنها را بلند کنیم هیچ مقاومتی از خود نشان نمی‌دهند و اگر رها کنیم، چون قطعه‌ای چوب به طرف پایین سقوط می‌کند. در این حالت عامل باید محیط را برای احتمال و افتادن سوژه آماده کرده باشد.

در حالت هیپنوز تمام بدن به حالت سستی و خواب رفتگی قرار گرفته و بیهوشی و بی‌حسی تمام قسمت‌های بدن را کلی یا جزیی در بر می‌گیرد. در حالت خواب عمیق ، انسان به بازگشت کامل سن ذهنی می‌رسد. ضمن اینکه حالتهای دیگری همچون بیهوشی ، بی‌حسی کامل ، فراموشی جزئی و موقت ، درگیری با توهم و خیالات مثبت و منفی همچنین انتقال کامل احساس به مکانی دور (تخلیه قالب) در او پیدا می‌شود.

حالت خواب افراد مقاوم

برای خواب کردن کسانی که در مقابل عمل هیپنوتیزم از خود مقاومت نشان می‌دهند، می‌توان از تکنیک‌های ریزتری استفاده نمود. مثلا می‌توان به آنها آب داد و گفت:

در این آب داروی خواب‌آور ریخته شده و شما با خوردن آن به خواب خواهید رفت.

آیا حالت هیپنوز تمرین پذیر است؟

هرگاه فردی را چند بار برای مدت طولانی به خواب هیپنوز برده شود، اعصاب او به این خواب عادت کرده و در دفعات بعد زودتر به خواب خواهد رفت. ولی تلقینات عامل کمتر در او اثر می‌گذارد. برای همین اگر خواب کردن برای درمان باشد، باید بیمار را دیرتر و با فاصله زمانی زیاد خواب هیپنوز قرار داد.

قیاس خواب هیپنوز و خواب طبیعی

خواب هیپنوتیزم اگر چه به خواب عادی شباهت دارد، با این حال بسیار از آن متفاوت است. در خواب هیپنوز ، معمول هم خواب است و هم بیدار ، هم بطور مستقل فکر می‌کند و هم تحت تاثیر تلقینات عامل قرار دارد. حال آنکه در خواب معمولی چنین نیست. اما بدانید که برخی از سوژه‌ها که به راحتی بیدار نمی‌شوند، احتمال دارد خوابشان عمیق شده و از مرحله خواب مصنوعی به خواب طبیعی وارد شده‌اند و لذا از بیدار نشدن سوژه نگران نباشید.

نکات آموزنده از حالت هیپنوز

  • در حالت هیپنوز قابلیت تمرکز و هدایت بسیار زیادی پدیدار می‌شود.

  • هر چه حالت هیپنوز عمیق‌تر ایجاد شود، القا پذیری سوژه بیشتر خواهد بود. برای همین برای درمان بیماریهای عمیق روحی، عامل باید بتواند با بهره گیری از مهارت‌های خود ، بیمار را به خواب خیلی عمیق برده و بیماری وی را کشف و درمان نماید.

  • توجه و تمرکز سوژه به اعمال و تلقینات عامل ، موجب کرختی تدریجی اعصاب سوژه شده و او را به خوابی عمیق می‌برد.

  • ایمان و اعتقاد به فن هیپنوتیزم و همچنین اشتیاق سوژه برای خواب رفتن ، باعث تسریع در خواب رفتن سوژه می‌شود.

  • هرگاه میل شخص برای هیپنوتیزم شدن از طریق ضمیر ناخودآگاه او سر چشمه گرفته باشد، زودتر و بهتر به خواب خواهد رفت ولی اگر از ضمیر خودآگاه سوژه ناشی شود، تشویق و اضطراب در وی بیشتر می‌شود. برای همین ، هیپنوتیزم کردن افراد تحصیل کرده ، مشکل‌تر از افراد کم سواد است.
دسته ها :
سه شنبه سی یکم 1 1389
بر اساس هشدار مرکز روماتیسم ایران، ۲۰ درصد مبتلایان به آرتروز زانو زیر ۵۰ سال سن دارند، این در حالی است که این بیماری معمولا از سنین بالای ۵۰ سال آغاز می شود.
به نقل از مرکز روماتیسم ایران ، دکتر “فرهاد غریب دوست” رییس این مرکز گفت: طی پژوهشی که بر روی ۱۵۱ بیمار مبتلا به آرتروز زانو انجام شد، نشان داد سن ابتلا به آرتروز کاهش یافته در حالی که این بیماری معمولا در افراد بالای ۵۰ سال شایع است.
وی افزود: در ۶۵ درصد بیماران دچار آرتروز مراجعه کننده به این مرکز تغییر شکل و محدودیت حرکت زانو مشاهده شد.
غریب دوست اظهار داشت: به عبارتی این افراد قادر به خم و راست کردن زانوی خود نبودند و یا اینکه زانوی آنها تغییر شکل داده بود تا جایی که درمان های دارویی برای آنها موثر نبوده و نیاز به عمل جراحی داشتند.
رییس مرکز روماتیسم ایران ادامه داد: ۳/۱۵ درصد بقیه این جمعیت مشکل محدودیت حرکت داشتند و ۷/۱۰ درصد آنان دچار تغییر شکل زانو شده بودند.
وی اظهار داشت: در ۳۵ درصد بقیه این جمعیت تنها علایم آرتروز مشاهده شد.
به گفته غریب دوست ، بیماری آرتروز که در اثر فرسایش غضروف ها بروز می کند، سبب می شود که فرد قادر به انجام حرکات طبیعی نباشد.
وی یادآور شد: افزایش سن (سن بالای ۵۵ سال)، جنس (زنان با تغییر هورمونی بعد از یائسگی)، افزایش وزن، عوامل تغذیه ای مانند کاهش برخی ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها و مسایل شغلی (مانند مته کاران که بیشتر از بقیه به آرتروز آرنج مبتلا می شوند)، از جمله عوامل موثر در بروز این بیماری محسوب می شود.
رییس مرکز روماتیسم ایران با اشاره به اینکه مسایل ارثی و ژنتیکی نیز از دیگر عوامل موثر در ابتلا به آرتروز است گفت: موارد مادرزادی مانند پای پرانتزی، پای قیچی، اختلالات آناتومیک، بیماری های مختلف روماتیسم مفصلی ، بیماری قند، بیماری های کبدی و نقرس از دیگر عوامل موثر در ابتلا به آرتروز به شمار می آید
__________________
دسته ها :
دوشنبه سیم 1 1389
X